2011-10-26 | 09:32:00

Ta hand om ditt hår

För att få ett vackert och friskt hår krävs det att man vårdar det på bästa sätt..

Tvätta inte för ofta - Detta både sliter och torkar ut håret. Försök att tvätta håret högst varannan dag eller mer sällan och använd torrshampoo mellan tvättarna om det behövs.

♥ Val av schampo

Välj schampo efter dina behov. Har du platt hår bör du ha ett som ger volym och har du torrt hår bör du använda en produkt som ger fukt.

♥ Bra produkter

Ett välskött hår kräver effektiva produkter. Se till att investera i ett balsam som återställer hårets pH-värde och en vårdande inpackning.

♥ Vinterhår
Under vintern sliter kylan och den torra luften på våra hårsvall. Därför är det extra viktigt med just vårdande produkter som de ovan.

♥ Undvik verktygen
Försök att undvika fön, plattänger och andra redskap. Det sliter mycket på håret och om du nu måste använda ett värmeredskap är det viktigt att använda en värmeskyddande produkt.

♥ Ät rätt
Din inre hälsa har stor betydelse för ditt hår. Träning, bra kost och ibland ett extra tillskott med vitaminer och mineraler gör stor skillnad.

♥ Undersök din hårbotten
En frisk hårbotten är grunden till ett vackert hår. På hårsalongen Chambre Separée i Stockholm kan kunden göra en analys av hårbotten. Med hjälp av en diagnosapparat undersöks hårbottnen och hårrötterna för att därefter avgöra fortsatt behandling. En frisk hårbotten och en balanserad livsstil är grunden för alla vackra hår. Introduktionsbehandlingen består av information, analys, massage och styling. Behandlingen kostar 820 kronor





/Nadja


Kommentarer;

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!