2011-12-09 | 10:00:00

Keune- Society hairspray

Fick detta hårspray och blev beroende direkt! Sprayet har tagit förstaplatsen bland alla olika sprayer jag testat. Jämnt fördelade droppar som gör att sprayen lägger sig jämnt över det område du stylar. Den är vårdande och ger ett enormt kraftigt stöd som håller frisyren på plats hela dagen! Sprayet kan användas på fuktigt och torrt hår, den torkar snabbt och är lätt att borsta ur.


/Abby

2011-12-08 | 15:44:00

Vision haircare- Smooth Creaminal

Smooth creaminal ger ditt hår den naturlit lyxiga vitaminkick som de förtjänar. En leave-in-creme som har återfuktande och uppbyggande egenskaper samtidigt som den är en stylingprodukt som ger stadga och glans. Håret blir fräscht och topparna blir jämna och utan frizz. Innehåller naturliga, botaniska och långtidsverkande silkes-, vete- och keratinproteiner samt vitamin B5

/Abby

2011-12-08 | 10:38:00

Sätt blommor i håret!

Fejk, äkta, maffiga, små, pastelliga, färgstarka, allt fungerar.

/Abby


2011-12-07 | 10:47:59

Läsarfråga

Fråga: Jag har läst på många ställen att Ricinolja ska vara bra för håret, att det ska få det att växa fortare osv. Jag undrar om detta kan stämma?

Svar: Ricinolja har blivit väldigt populärt. Egentligen fungerar oljan som ett laxeringsmedel, men kan även användas i håret (inte drickas som Abby trodde, haha!). Oljan masseras in i hårbotten och kammas ut i längderna med en bredtandad kam 2-3 gånger i veckan. Låt oljan sitta i håret i ungefär en halvtimme och tvätta håret som vanligt därefter med shampoo och balsam. Oljan sägs sätta fart på blodflödet i hårbotten och därmed produceras håret snabbare. Nadja har just påbörjat detta experiment och väntar spänt på resultat.


2011-12-07 | 10:38:00

Min favoritparfym

En fruktig, blommig skapelse som attraherar från första ögonblicket.
Topp: Svartvinbär, Mandarin
Hjärta: Melatiblomma, Liljekonvalj
Bas: Vit mysk, Grå amber

/Abby

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!