2011-08-24 | 17:04:00

Läsarfråga

FRÅGA: Hur kan man få håret plattare UTAN plattång? Om man lätt får lockigt hår av fukt, hur döljer man det? Vilka produkter ska man använda? 

-
Det finns någa olika alternativ om man vill få ett rakt hår utan att använda sig av plattång. Här nedan har jag listat några. När det gäller produkter finns det en hel del produkter mot just frissigt hår. Kolla hos frisören!

1. Brazilian Blowout Keratin behandling
- En permanent behandling av håret som sägs vara skonsammare än den klassiska rakpermanenten. Denna behandlning görs endast på salong och funkar på alla typer av hår; afro, tjockt, lockigt osv. Behandlingen tar cirka 3 timmar och håller sedan i omkring 4 månader. Jag har själv aldrig provat denna behandlning, men jag har varit med och fått göra den och resultatet blev kanonbra! Här kan du läsa mer om behandlningen.

2. Klassisk rakpermanent
- En rakpermanent sliter enormt mycket på håret och blir nästan aldrig sådär sprikrakt som man tänkt sig. Oftast behöver man ändå platta för att få det helt rakt, detta kan dock variera beroende på vilket hårtyp man har. I de flesta fall förstör en rakpermanent håret väldigt väldigt mycket och därför gäller det att vara försiktig!

3. Föna håret rakt
-
Med hjälp av en fön och en rundborste kan man föna håret rakt. Men glöm aldrig värmeskyddet!





/Nadja


Kommentarer;
Anonym

Tack så mycket!!

2011-08-24 kl. 17:29:10
Anonym

men,,, brazilian blowout är "olagligt" i sverige nu på grund av risk för cancer. de borde ni ju veta!

2011-08-24 kl. 20:47:19
malin

hur gör man så att håret håller sig platt hela dagen om man har använt plattång, för att för mig håller det inte länge innan "svängarna" i håret kommer, finns det någon produkt för det, för jag vill helst inte ha hårspray det blir så stelt och "ofräscht". (och det hjälper inte ens/för mig iaf/)



så skulle bli jätteglad för tips! :P

2011-08-25 kl. 18:31:37
http://swedishgirlzonthego.blogg.se/
Jennifer

Hej, finns det någon kort trendig frisyr med tre klippsätt i? har letat och letat men hittar ingen snygg, tänkte om ni kunde ge lite tips? :) Kram Jennifer

2011-09-02 kl. 10:34:16

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!