2011-08-22 | 22:40:00

Bli kvitt med frissigt hår

Satsa på vattenbaserade produkter
Alltför tunga hårprodukter kan göra håret platt, så försök att hitta lättare anti-frissprodukter som är baserade på vatten istället för olja. Applicera från öronhöjd och nedåt i fuktigt hår, skriver Allure.com. Sedan kan du om du vill använda volymizer i rötterna.

Djupvårda en gång i veckan

Med hjälp av regelbundna inpackningar kan du ge ditt hår den fukt det behöver för att inte bli torrt och frissigt. Testa gärna en hot-oil-behandling med jojobaolja.

Leta efter 2-i-1
På sistone har det börjat komma hårprodukter som både ger håret volym och gör det mjukt. Testa till exempel Sebastian Volupt Spray Gel, som ger tjockare, lenare strån.

Använd alltid värmeskydd

Alla bör använda en värmeskyddande spray när de använder värmeverktyg, men det är extra viktigt för dig med tunna, sköra hårstrån. Värmen kan annars skada håret och göra det frissigt.





/Abby


Kommentarer;
Anonym

Skulle ni kunna skriva om hur man får håret plattare UTAN plattång. Om man får lätt lockigt hår av fukt osv. Hur man kan dölja det? Vilka produkter i håret och sådan. Skulle vara guld. Jag nämligen det problemet och kan INTE gå ut med plattat hår när det är för kallt, varmt, blåser eller fuktigt..

2011-08-22 kl. 23:54:11

Gratis design av Mimmi Webdesign


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!